Κατάλογος
Κατάλογος

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

13.03.2023 09:03

Εστίαση στην ευημερία των εργαζομένων

Ο όμιλος KIPP Group πιστοποιείται ως εργοδότης με οικογενειακή συνείδηση

Ο όμιλος KIPP ολοκλήρωσε τον έλεγχο berufundfamilie και έλαβε το ομώνυμο πιστοποιητικό. Ο όμιλος εταιρειών τεκμηριώνει έτσι τις προσπάθειές του να παρέχει σε όλους τους εργαζόμενους ολοκληρωμένες προσφορές για τη συμφιλίωση επαγγελματικής και οικογενειακής ζωής.

Προκειμένου να λάβει το πιστοποιητικό, το στέλεχος berufundfamilie Service GmbH εξέτασε τα υφιστάμενα μέτρα και τις προσφορές με τις οποίες ο όμιλος KIPP προσφέρει ήδη στους περισσότερους από 950 εργαζομένους του την ευκαιρία να βρουν μια σταθερή ισορροπία μεταξύ οικογενειακής ζωής και εργασίας. Σε αυτά περιλαμβάνονται, για παράδειγμα, ευέλικτα μοντέλα ωραρίου εργασίας και λογαριασμοί ευέλικτου χρόνου εργασίας και για την παραγωγή, ρυθμίσεις για την κινητή εργασία, ένα εταιρικό σύστημα διαχείρισης της υγείας, προσφορές για την ανάπτυξη των εργαζομένων, ελεύθερος χρόνος για κορυφαίες αθλητικές και κοινωνικές υποχρεώσεις και, τέλος, ένα επιδοτούμενο κυλικείο.

Όμιλος KIPPμε έμφαση στην οικογένεια από την αρχή
Το πιστοποιητικό θεωρείται ως σφραγίδα ποιότητας για μια πολιτική συμβατότητας της επιχείρησης. Ως όμιλος έξι εταιρειών, η ενσωμάτωση της οικογένειας αποτελούσε ανέκαθεν αναπόσπαστο μέρος της εταιρικής κουλτούρας και των αξιών του Ομίλου KIPP. Τα πλεονεκτήματα είναι προφανή: υψηλό επίπεδο ελκυστικότητας ως εργοδότης και αυξημένο αίσθημα ευημερίας των εργαζομένων, οι οποίοι προσδίδουν στη δουλειά τη δημιουργικότητα και το πλήρες δυναμικό τους.

Ο έλεγχος περιλαμβάνει επίσης τον προσδιορισμό μελλοντικών μέτρων για την επέκταση και την επέκταση της υφιστάμενης προσφοράς. Αυτά περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, λογαριασμούς χρόνου εργασίας, την αυξημένη επέκταση της πληροφορικής με σκοπό την κινητή εργασία και την ψηφιοποίηση πολλών διαδικασιών, καθώς και επικοινωνιακά μέτρα για τη διάδοση και την ενίσχυση της εταιρικής κουλτούρας. Το φάσμα επεκτείνεται ακόμη και σε καλοκαιρινές κατασκηνώσεις διακοπών και άλλες προσφορές για τα παιδιά των εργαζομένων.

Περισσότερα νέα

Η ασφάλεια συναντά τον σχεδιασμό
Έτσι ώστε μόνο αυτό που πρέπει να είναι μέσα να είναι μέσα
Οδηγείτε μεγάλα βάρη εύκολα και με ασφάλεια
Βασικά στοιχεία και ιδέες σε μορφή #kippresso