Κατάλογος
Κατάλογος

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

30.03.2023 01:03

Γρήγορη και εύκολη τοποθέτηση:

Νέοι κοχλίες ασφάλισης με περιστροφική ενεργοποίηση από την KIPP

Η HEINRICH KIPP WERK έχει επεκτείνει την εκτεταμένη γκάμα προϊόντων της σε κοχλίες ασφάλισης με έξι νέες εκδόσεις με περιστροφική ενεργοποίηση. Τα πρακτικά εξαρτήματα χειρισμού επιτρέπουν τη γρήγορη ρύθμιση και τοποθέτηση κινούμενων εξαρτημάτων. Είναι ιδανικά για όλες τις εφαρμογές στις οποίες πρέπει να αποτρέπεται η αλλαγή της θέσης ασφάλισης λόγω πλευρικών δυνάμεων.

Οι έξι νέοι πείροι ασφάλισης διατίθενται με διάμετρο πείρου 5 mm και 7 mm. Το πρακτικό με τα στοιχεία τοποθέτησης: επιτρέπουν τη γρήγορη τοποθέτηση και στερέωση ενός εξαρτήματος με περιστροφή ή ολίσθηση. Ανάλογα με την έκδοση, οι πείροι ασφάλισης διαθέτουν επίσης ένδειξη ON/OFF ή ένδειξη ON/MID/OFF. Αυτές οι ενδείξεις μειώνουν σημαντικά τον κίνδυνο λανθασμένης λειτουργίας.

Το περίβλημα και οι πείροι των στοιχείων τοποθέτησης είναι κατασκευασμένα από επινικελωμένο χάλυβα, οι περιστροφικές κεφαλές από θερμοπλαστικό υλικό. Ο πείρος ασφάλισης των κοχλιών ασφάλισης είναι κωνικός- οι αντίστοιχοι κωνικοί δακτύλιοι από χάλυβα διατίθενται ως αξεσουάρ και στις δύο διαμέτρους κοχλιών.

Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν μεταξύ μιας έκδοσης με σπείρωμα και μιας έκδοσης με φλάντζα των κοχλιών ασφάλισης. Η έκδοση με σπείρωμα στερεώνεται με ένα παξιμάδι, ενώ το φλαντζωτό μοντέλο στερεώνεται με τρεις βίδες στερέωσης.

Οι κοχλίες ασφάλισης της KIPP με περιστροφική ενεργοποίηση δεν είναι ιδανικοί μόνο για την τοποθέτηση σε ράγες οδήγησης στη μηχανολογία, αλλά και για χρήση στην κατασκευή εργαλείων και εξαρτημάτων και σε συστήματα συσκευασίας, καθώς και για την ασφάλιση εξολκέων ή διατάξεων ασφάλισης στη μηχανολογία αυτοκινήτων.

Περισσότερα νέα

Η ασφάλεια συναντά τον σχεδιασμό
Έτσι ώστε μόνο αυτό που πρέπει να είναι μέσα να είναι μέσα
Οδηγείτε μεγάλα βάρη εύκολα και με ασφάλεια
Βασικά στοιχεία και ιδέες σε μορφή #kippresso
Όταν η υγιεινή βρίσκεται στο επίκεντρο