Κατάλογος
Κατάλογος

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

11.05.2023 01:05

Ανιχνεύσιμοι πίνακες ελέγχου από την KIPP:

Λύτης προβλημάτων για τη βιομηχανία τροφίμων

Η HEINRICH KIPP WERK πρόσθεσε νέους ανιχνεύσιμους πίνακες ελέγχου στη γκάμα της. Διατίθενται τόσο οπτικά όσο και μεταλλικά ανιχνεύσιμα προϊόντα. Είναι σχεδιασμένα για τη βιομηχανία τροφίμων και συμβάλλουν στην αποφυγή σημαντικών βλαβών σε περίπτωση πιθανής μόλυνσης στη διαδικασία παραγωγής.

Οι οπτικά ανιχνεύσιμοι πίνακες ελέγχου έχουν χρώμα μπλε του υπερμαρμάρινου (παρόμοιο με το RAL5002). Το φόντο: το μπλε χρώμα είναι μάλλον ασυνήθιστο στον τομέα των τροφίμων, έτσι ώστε τα προϊόντα αυτά να αναγνωρίζονται εύκολα όταν έρχονται σε επαφή με τρόφιμα. Επιπλέον, τα εξαρτήματα χειρισμού πληρούν αυξημένες απαιτήσεις υγιεινής - για παράδειγμα, η εγκάρσια λαβή μπορεί να καθαριστεί πολύ εύκολα χάρη στο κλειστό περίγραμμα της λαβής με την λεία επιφάνεια.

Τα εξαρτήματα χειρισμού που ανιχνεύονται από μέταλλο πάνε ένα βήμα παραπέρα. Τα εξαρτήματά τους μπορούν να ανιχνευθούν με τη χρήση τεχνολογίας επαγωγής. Αυτό είναι χρήσιμο σε περίπτωση που ένας πίνακας χειρισμού - ολόκληρος ή σε κομμάτια - εισέλθει κατά λάθος στη διαδικασία παραγωγής. Σε αυτή την περίπτωση, τα ειδικά συστήματα ανίχνευσης μπορούν να επιλέξουν αξιόπιστα τα ξένα αντικείμενα, ακόμη και αν είναι αόρατα με γυμνό μάτι. Θραύσματα έως 0,027 cm³ (μέγεθος περίπου 3x3x3 mm) μπορούν να ανιχνευθούν και να εκτοξευθούν, ώστε να μην χρειάζεται να απορριφθούν μεγάλες ποσότητες παραγωγής.

Όλα τα ανιχνεύσιμα εξαρτήματα λειτουργίας της KIPP είναι κατασκευασμένα από θερμοπλαστικό ενισχυμένο με ίνες γυαλιού, σύμφωνα με τις προδιαγραφές EU10/2011 και FDA- τα ένθετα είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο χάλυβα 1.4404. Η μέγιστη θερμοκρασία λειτουργίας είναι 120 °C. Διατίθενται χειρολαβές τόξου, πτέρυγας, αστέρι και σταυρός, καθώς και κομβία και μοχλοί σύσφιξης.

Περισσότερα νέα

Η ασφάλεια συναντά τον σχεδιασμό
Έτσι ώστε μόνο αυτό που πρέπει να είναι μέσα να είναι μέσα
Οδηγείτε μεγάλα βάρη εύκολα και με ασφάλεια
Βασικά στοιχεία και ιδέες σε μορφή #kippresso