Κατάλογος
Κατάλογος

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

11.07.2023 11:07

Νέοι χειροτροχοί αλουμινίου από την KIPP

Εργονομικό στη λαβή, ασφαλές στη διαδικασία

Οι νέοι χειροτροχοί αλουμινίου της HEINRICH KIPP WERK πείθουν όχι μόνο οπτικά, αλλά και από άποψη εργονομίας και ασφάλειας λειτουργίας. Χάρη στον καινοτόμο σχεδιασμό τους, τα στοιχεία χειρισμού είναι ιδιαίτερα φιλικά προς τον χρήστη και εντάσσονται σχεδόν απρόσκοπτα στη διαδικασία παραγωγής. Οχρήστης μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε έξι εκδόσεις σε διαφορετικά μεγέθη και δύο χρωματικές παραλλαγές.

Η HEINRICH KIPP WERK έχει προσθέσει στην γκάμα της μια σειρά από ιδιαίτερα ελαφρούς χειροτροχούς από αλουμίνιο, οι οποίοι συνδυάζουν τέλεια τη λειτουργία και το σχεδιασμό. Τα στοιχεία χειρισμού προορίζονται κυρίως για χρήση στη μηχανολογία και τη μηχανολογία εγκαταστάσεων για τη χειροκίνητη πραγματοποίηση ρυθμίσεων και ρυθμίσεων, για παράδειγμα σε εξαρτήματα, εργαλειομηχανές ή κινητήρες γραναζιών. Επιπλέον, ο χειροτροχός μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη μετακίνηση μεμονωμένων εξαρτημάτων μηχανών σε λειτουργία έκτακτης ανάγκης.

Οι χειροτροχοί από αλουμίνιο διατίθενται ως χειροτροχοί με ακίδα ή δίσκο, είτε χωρίς μανιβέλα είτε με περιστρεφόμενη ή πτυσσόμενη λαβή κυλίνδρου. Ο τελευταίος προσφέρει στο χρήστη βελτιστοποιημένη αίσθηση και πολύ καλό κράτημα χάρη στο κωνικό του σχήμα και τον κυλινδρικό του ώμο. Όταν αναδιπλώνεται, η κυλινδρική λαβή εξαφανίζεται εντελώς μέσα στο χειροτροχό. Αυτό μειώνει τα παρεμβατικά περιγράμματα στη διαδικασία και ταυτόχρονα ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο τραυματισμού. Περαιτέρω πλεονεκτήματα των χειροτροχών είναι το χαμηλό ύψος τοποθέτησης στις εκδόσεις χωρίς και με αναδιπλούμενη λαβή, το χαμηλό βάρος λόγω του υλικού και η χαμηλή ανοχή στην ακτινική και αξονική ολίσθηση μικρότερη από 0,4 mm.

Για τη στερέωση των χειροτροχών διατίθενται παραλλαγές με μη θετικό και θετικό κλείδωμα
- με παξιμάδι
- με παξιμάδι και φτερό. με εγκοπή
- με εγκοπή και εγκάρσια διάτρηση ή
- με εγκοπή, εγκοπή και εγκάρσια διάτρηση
. Ένα μαύρο κάλυμμα πλήμνης βελτιώνει την ανοχή της ομοκεντρικότητας και της αξονικής ολίσθησης. Ένα μαύρο κάλυμμα πλήμνης βελτιώνει την εμφάνιση και μειώνει την είσοδο ρύπων.

Όλα τα μοντέλα διαθέτουν ανθεκτική βαφή πούδρας και διατίθενται σε μαύρο ή ασημί χρώμα. Οι χειροτροχοί ακτίνας διατίθενται σε διαμέτρους 125 mm και 160 mm, ενώ οι χειροτροχοί δίσκου διατίθενται από 80 mm έως 125 mm.

Περισσότερα νέα

Η ασφάλεια συναντά τον σχεδιασμό
Έτσι ώστε μόνο αυτό που πρέπει να είναι μέσα να είναι μέσα
Οδηγείτε μεγάλα βάρη εύκολα και με ασφάλεια
Βασικά στοιχεία και ιδέες σε μορφή #kippresso