Κατάλογος
Κατάλογος

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

04.08.2023 07:08

Ανοξείδωτες κλειδαριές που είναι νέες στο χαρτοφυλάκιο KIPP

Ασφαλές κλείδωμα για όλα τα περιβάλλοντα

Ανθεκτικά στην υγρασία, τα οξέα και το θαλασσινό νερό: Οι νέες κλειδαριές από ανοξείδωτο χάλυβα με λαβή από την HEINRICH KIPP WERK είναι κατάλληλες για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Τα καλοσχηματισμένα στοιχεία ασφάλισης ενσωματώνονται στο ίδιο επίπεδο σε πόρτες, πτερύγια ή καπό. Εντυπωσιάζουν όχι μόνο με τον κομψό, μειωμένο σχεδιασμό τους, αλλά και με τον απλό και ασφαλή χειρισμό τους. Για εφαρμογές που απαιτούν απομακρυσμένο χειρισμό, διατίθεται μια παραλλαγή με σύνδεση καλωδίου Bowden.

Η HEINRICH KIPP WERK έχει προσθέσει δύο οικογένειες προϊόντων από ανοξείδωτο χάλυβα A4 στη γκάμα των κλειδαριών με χειρολαβές. Το ιδιαίτερα ανθεκτικό στη διάβρωση υλικό προδιαθέτει τις δύο νέες σειρές K1850 και K1851 όχι μόνο για χρήση σε εσωτερικούς χώρους, αλλά και για μια μεγάλη ποικιλία εφαρμογών σε εξωτερικούς χώρους. Για παράδειγμα, τα καλοσχηματισμένα στοιχεία κλειδώματος μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην αυτοκινητοβιομηχανία, την ιατρική τεχνολογία, τη μηχανολογία, τη ναυπηγική, την κατασκευή σκαφών και πλοίων, τα τροχόσπιτα και τα τροχόσπιτα, την αεροδιαστημική και τη βιομηχανία επίπλων.

Εξοπλισμένα με αναδιπλούμενη λαβή, τα κλειδαριές με κουμπωτό από ανοξείδωτο χάλυβα επιτρέπουν την τοποθέτηση στο ίδιο επίπεδο σε πόρτες, πτερύγια ή καπό, όπου η λειτουργία κουμπώματος εγγυάται τόσο γρήγορο όσο και ασφαλές κλείδωμα. Ο χρήστης ενεργοποιεί τη λειτουργία κλειδώματος με απλό συμπίεση. Σε χώρους με υψηλότερες απαιτήσεις ασφαλείας μπορεί να χρησιμοποιηθεί μια έκδοση με κλειδαριά.

Οι κλειδαριές με κουμπωτή σύνδεση από ανοξείδωτο χάλυβα διατίθενται σε δύο διαφορετικά μεγέθη για πάχη φύλλων πόρτας από 2 έως 12 mm και από 12 έως 22 mm, προαιρετικά με γυαλισμένη ή ματ επιφάνεια. Τα μοντέλα της σειράς K1851 είναι επιπλέον εξοπλισμένα με σύνδεση καλωδίου Bowden. Αυτή η παραλλαγή αποδεικνύει την αξία της όπου δυσπρόσιτοι χώροι τοποθέτησης δυσχεραίνουν τη λειτουργία ή όπου λόγοι εργονομίας και ασφάλειας απαιτούν απομακρυσμένη λειτουργία. Το καλώδιο Bowden (K1646) δεν περιλαμβάνεται στην παράδοση και πρέπει να παραγγελθεί ξεχωριστά.

Περισσότερα νέα

Η ασφάλεια συναντά τον σχεδιασμό
Έτσι ώστε μόνο αυτό που πρέπει να είναι μέσα να είναι μέσα
Οδηγείτε μεγάλα βάρη εύκολα και με ασφάλεια
Βασικά στοιχεία και ιδέες σε μορφή #kippresso