Κατάλογος
Κατάλογος

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

15.09.2023 10:09

Η KIPP επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο της πνευματικής τεχνολογίας σύσφιξης μηδενικού σημείου

Τρεις νέες μονάδες σύσφιξης στη σειρά KIPP UNILOCK

Η HEINRICH KIPP WERK επεκτείνει περαιτέρω τη σειρά KIPP UNILOCK στον τομέα της πνευματικής τεχνολογίας σύσφιξης μηδενικού σημείου. Με τρεις νέες μονάδες σύσφιξης, η KIPP προσφέρει τώρα στους χρήστες ακόμη περισσότερες επιλογές για γρήγορη και ακριβή σύσφιξη και αναφορά των εξαρτημάτων και των τεμαχίων σε κέντρα κατεργασίας. Τα νέα στοιχεία σύσφιξης είναι κατάλληλα, μεταξύ άλλων, για καταστάσεις σύσφιξης με στενές διαστάσεις βελονών, για αυτοματοποιημένες διατάξεις σύσφιξης και για εφαρμογές στον τομέα της ρομποτικής.

Είτε πρόκειται για παλέτες, γάντζους, προσαρτήματα ή τεμάχια εργασίας - η πνευματική τεχνολογία σύσφιξης μηδενικού σημείου από τη σειρά KIPP UNILOCK επιτρέπει στον χρήστη να αλλάζει σε δευτερόλεπτα με καθορισμένο σημείο μηδέν και ακρίβεια επανάληψης μικρότερη από 0,005 mm. Η KIPP πρόσθεσε πρόσφατα τρεις ακόμη μονάδες σύσφιξης στην εκτεταμένη γκάμα προϊόντων KIPP UNILOCK. Αυτό δίνει στον πελάτη την ευκαιρία να προσαρμόσει την τεχνολογία σύσφιξης ακόμα καλύτερα και πιο ευέλικτα στην εκάστοτε κατάσταση σύσφιξης και να βελτιώσει ανάλογα την παραγωγικότητά του.

Μονάδα σύσφιξης KIPP UNILOCK ASM 99 για στενές διαστάσεις βελονιάς
Η μονάδα σύσφιξης ASM 99 είναι μια μονάδα σύσφιξης επιφανειακής τοποθέτησης και είναι βέλτιστα κατάλληλη για στενές διαστάσεις βελονιάς. Το ύψος της μονάδας είναι 56 mm, εναλλακτικά είναι δυνατή η πλήρης εσοχή της μονάδας σύσφιξης σε μια πλάκα στερέωσης ή στο τραπέζι της μηχανής. η θέση "ανοικτής" ολίσθησης μπορεί να παρακολουθείται μέσω ενός ενσωματωμένου αισθητήρα. Αυτό αυξάνει την ασφάλεια της εργασίας, καθώς διασφαλίζει ότι τα τεμάχια ή τα προσαρτήματα είναι σταθερά στερεωμένα πριν από την έναρξη της διαδικασίας κατεργασίας.


KIPPUNILOCK Μονάδα σύσφιξης αυτοματισμού ESA 138
Η μονάδα σύσφιξης αυτοματισμού ESA 138 αναπτύχθηκε ειδικά για αυτοματοποιημένες συσκευές σύσφιξης. Χρησιμοποιείται εκεί και πληροί όλες τις απαιτήσεις όσον αφορά την αξιοπιστία της διαδικασίας χάρη στις ενσωματωμένες λειτουργίες παρακολούθησης της θέσης "ανοικτή" ή "κλειστή" της ολίσθησης σύσφιξης της μονάδας σύσφιξης καθώς και σε τέσσερις απομακρυσμένες επιφάνειες στήριξης με έλεγχο του συστήματος αέρα. Με τον έλεγχο στήριξης μπορεί να ελεγχθεί η θέση της παλέτας σύσφιξης και να διασφαλιστεί ότι το εξάρτημα είναι σωστά τοποθετημένο πριν από την έναρξη της διαδικασίας παραγωγής. Ένα χρήσιμο χαρακτηριστικό είναι η ενσωματωμένη στη μονάδα σύσφιξης ξύστρα ρύπων, η οποία αποτρέπει την εναπόθεση ρύπων στην επιφάνεια της μονάδας.


Μονάδα σύσφιξης KIPPUNILOCK EGM 110-75 με σύνδεσμο παλέτας:
Η μονάδα σύσφιξης EGM 110-75 με σύνδεσμο παλέτας διατίθεται ειδικά για την αυτοματοποίηση ρομπότ και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αυτόματη αλλαγή παλετών σύσφιξης. Ο σύνδεσμος παλέτας χρησιμεύει ως διεπαφή μεταξύ της παλέτας σύσφιξης και της μονάδας σύσφιξης. μέσω της ενσωματωμένης λειτουργίας ερώτησης, μπορεί να ελεγχθεί η θέση "ανοικτή" ή "κλειστή" της ολίσθησης σύσφιξης και να διασφαλιστεί ότι η μονάδα σύσφιξης και η ζεύξη παλετών βρίσκονται στη σωστή θέση. Η μονάδα σύσφιξης είναι επίσης κατάλληλη για εγκατάσταση με στενές διαστάσεις βελονιάς απευθείας στο τραπέζι της μηχανής ή σε προσαρτήματα. Επιπλέον, ο συμπαγής σχεδιασμός του συνδέσμου παλετών σε συνδυασμό με τη μονάδα σύσφιξης EGM 110-75 καθιστά δυνατή τη φόρτωση παλετών εξαιρετικά κοντά στο τραπέζι της μηχανής.

Επίσης, νέα στο χαρτοφυλάκιο της KIPP UNILOCK είναι οι κοχλίες σύσφιξης αντιστάθμισης και οι κοχλίες σύσφιξης με χελιδονοουρά. Και οι δύο είναι κατάλληλοι για τη σύσφιξη και την τοποθέτηση τεμαχίων και εξαρτημάτων. Οι αντισταθμιστικοί κοχλίες σύσφιξης επιτρέπουν αντιστάθμιση του μέτρου ± 1 mm σε μία ή σε όλες τις κατευθύνσεις. Ο κοχλίας σύσφιξης με χελιδονοουρά στερεώνεται χωρίς σπείρωμα με την χελιδονοουρά σε μια κοντή ακμή σύσφιξης του τεμαχίου.

Επισκεφθείτε μας από τις 18 έως τις 23 Σεπτεμβρίου στην EMO 2023 στο Ανόβερο στο Hall 3, Stand I30.

.

Περισσότερα νέα

Η ασφάλεια συναντά τον σχεδιασμό
Έτσι ώστε μόνο αυτό που πρέπει να είναι μέσα να είναι μέσα
Οδηγείτε μεγάλα βάρη εύκολα και με ασφάλεια
Βασικά στοιχεία και ιδέες σε μορφή #kippresso