Κατάλογος
Κατάλογος

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

29.09.2023 01:09

Αστραφτερές λαβές και πείροι κλειδώματος με σφαιρική ασφάλεια από την KIPP

Ασφάλεια υπό έλεγχο

Η HEINRICH KIPP WERK επεκτείνει το χαρτοφυλάκιό της με νέες λαβές αστέρων και κοχλίες με σφαιρική κλειδαριά με λειτουργία ασφαλείας. Χάρη στον ενσωματωμένο μηχανισμό ασφάλισης, ο οποίος αποτρέπει την ακούσια απελευθέρωση των λαβών και των κοχλιών, οι καινοτόμες νέες εξελίξεις βελτιώνουν την ασφάλεια και τη λειτουργικότητα σε ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών.

Οι νέες χειρολαβές αστέρα με λειτουργία ασφαλείας της KIPP προσφέρουν τη βέλτιστη λύση όπου πρέπει να αποτραπούν οι αλλαγές στο σημείο σύσφιξης λόγω ακούσιου ανοίγματος ή κλεισίματος και ταυτόχρονα απαιτείται πρόσφυση και φιλικότητα προς τον χρήστη. Οι πιθανές εφαρμογές είναι αντίστοιχα ποικίλες και κυμαίνονται από τη μηχανολογία και την τεχνολογία μετρήσεων έως τον αθλητισμό και τον εξοπλισμό αποκατάστασης.

Η λαβή αστέρα μπορεί να περιστρέφεται ελεύθερα στην αρχική της κατάσταση και δεν έχει καμία σύνδεση με το σημείο σύσφιξης. Μόνο όταν πιέζεται η λαβή, η οδόντωση εμπλέκεται και η σύσφιξη μπορεί να απελευθερωθεί ή να σφίξει μέσω ενός σπειροειδούς δακτυλίου ή ενός κοχλία με σπείρωμα - προαιρετικά από χάλυβα ή ανοξείδωτο χάλυβα. Η επαναφορά πραγματοποιείται αμέσως μετά την απελευθέρωση της λαβής αστέρα μέσω ενός ανθεκτικού ελατηρίου από ανοξείδωτο χάλυβα. Αυτή η λειτουργία ασφαλείας αποτρέπει την ακούσια ρύθμιση των ρυθμισμένων θέσεων.

Εργονομικός σχεδιασμός και υλικά υψηλής ποιότητας
Ο εργονομικός σχεδιασμός των χειρολαβών αστέρα βασίζεται στο DIN 6336 και εξασφαλίζει άνετο χειρισμό. Λαμβάνοντας υπόψη τη φυσική θέση του χεριού, εξασφαλίζεται άνετος χειρισμός ακόμη και για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Επιπλέον, η φιλοσοφία σχεδιασμού επιτρέπει το αβίαστο πιάσιμο και στρίψιμο, με αποτέλεσμα την αύξηση της παραγωγικότητας και της ακρίβειας.


Χάρη στη χρήση ανθεκτικών και στιβαρών υλικών, οι χειρολαβές αστέρι ανταποκρίνονται ιδανικά στις υψηλές απαιτήσεις του βιομηχανικού περιβάλλοντος, όπου παρέχουν αξιόπιστη απόδοση σε βάθος χρόνου. Οι λαβές διατίθενται σε διάφορα μεγέθη με εσωτερικό ή εξωτερικό σπείρωμα M4 έως M10 στα χρώματα κόκκινο ή μαύρο. Ένα σύμβολο κλειδαριάς στο πάνω μέρος των λαβών αστέρι υποδεικνύει τον ειδικό μηχανισμό των προϊόντων.


Μπουλόνια με κλειδαριά με σφαιρική κλειδαριά και κλειδαριάμε ωθητικό κύλινδρο
Τα νέα κλειδούμενα μπουλόνια με σφαιρική κλειδαριά αποτελούν μια περαιτέρω εξέλιξη των συμβατικών μπουλονιών με σφαιρική κλειδαριά και διατίθενται με λαβή από ανοξείδωτο χάλυβα, πλαστική λαβή ή πλαστική λαβή Τ, ανάλογα με τις απαιτήσεις. Με το άνοιγμα της κλειδαριάς του κυλίνδρου ώθησης με ένα κλειδί, οι δύο σφαίρες μπορούν να ξεκλειδωθούν και τα μέρη που πρόκειται να συνδεθούν μπορούν να διαχωριστούν. Εάν η κλειδαριά σπρώχνεται με το χέρι, οι σφαίρες ασφαλίζουν τη σύνδεση με ασφάλεια. Το ξεκλείδωμα μπορεί να γίνει μόνο με τη βοήθεια κλειδιού.


Αυτός ο μηχανισμός ασφάλισης επιτρέπει τη στερέωση του σφαιρικού κοχλία ασφάλισης στην κλειδωμένη θέση, αποτρέποντας έτσι τη μη εξουσιοδοτημένη αφαίρεση ή χειραγώγησή του. Εξοπλισμένος με αυτή τη λειτουργία, ο κοχλίας είναι κατάλληλος για χρήση σε τομείς όπου η ασφάλεια και ο έλεγχος αποτελούν υψηλή προτεραιότητα, όπως στη βιομηχανία, τις κατασκευές ή τα logistics.

Επισκεφθείτε μας στη Motek στη Στουτγάρδη από τις 10 έως τις 13 Οκτωβρίου 2023 στο Hall 3, Stand 3520.

Περισσότερα νέα

Η ασφάλεια συναντά τον σχεδιασμό
Έτσι ώστε μόνο αυτό που πρέπει να είναι μέσα να είναι μέσα
Οδηγείτε μεγάλα βάρη εύκολα και με ασφάλεια
Βασικά στοιχεία και ιδέες σε μορφή #kippresso