Κατάλογος
Κατάλογος

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

27.10.2023 00:10

Ευέλικτες σωληνωτές λαβές από αλουμίνιο και ανοξείδωτο χάλυβα από την KIPP

Φιλικά προς τη συναρμολόγηση πολυτάλαντα

Η HEINRICH KIPP WERK έχει επεκτείνει την εκτεταμένη γκάμα των σωληνωτών λαβών της με νέα μοντέλα από αλουμίνιο και ανοξείδωτο χάλυβα. Οι καινοτόμες λαβές καλύπτουν τις ανάγκες ενός ευρέος φάσματος βιομηχανιών και χαρακτηρίζονται από την ευελιξία, την εργονομία και την πολύ καλή σχέση τιμής-απόδοσης. Το φάσμα εφαρμογών των στιβαρών στοιχείων συγκράτησης κυμαίνεται από τη βιομηχανία επίπλων έως τον ιατρικό εξοπλισμό. Η σταθερότητά τους προδιαθέτει επίσης τις λαβές για χρήση σε εργαλεία, αθλητικό εξοπλισμό και συσκευές μεταφοράς.

Οι νέες σωληνοειδείς λαβές της KIPP όχι μόνο εφαρμόζουν πολύ καλά στο χέρι, αλλά είναι και εξαιρετικά ανθεκτικές χάρη στη στιβαρότητα και τη σταθερότητά τους. Οι σωλήνες των λαβών κατασκευάζονται είτε από αλουμίνιο είτε από ανοξείδωτο χάλυβα. Τα ακραία τεμάχια είναι κατασκευασμένα από ενισχυμένο πλαστικό και διατίθενται στάνταρ σε επτά χρώματα. Επιπλέον, μπορούν να πραγματοποιηθούν και εξατομικευμένες χρωματικές παραγγελίες. Ο σωλήνας λαβής διατίθεται σε τρεις εκδόσεις: από φυσικό ή μαύρο ανοδιωμένο αλουμίνιο καθώς και από γυαλισμένο ανοξείδωτο χάλυβα.

Ο ειδικός σχεδιασμός των ποδιών της λαβής, τα οποία είναι εξοπλισμένα με τέσσερις βάσεις σύσφιξης στην περιοχή της υποδοχής του σωλήνα, εξασφαλίζει ευελιξία. Αυτές αποξεστέλλονται κατά την πίεση του σωλήνα σύνδεσης, εξασφαλίζοντας έτσι ακριβή εφαρμογή. Το μήκος της λαβής μπορεί εύκολα να προσαρμοστεί με αυτόν τον τρόπο. Ως πρόσθετη προστασία από τη συστροφή, η KIPP προσφέρει στους πελάτες της τη δυνατότητα να κολλήσουν επιπλέον το πόδι της λαβής και το σωλήνα της λαβής.

Οι λαβές τοποθετούνται επίσης γρήγορα και χωρίς κόπο με δύο αυτοκόλλητες βίδες. Αυτές σχηματίζουν το δικό τους σπείρωμα όταν βιδώνονται σε προκατασκευασμένες οπές στο πίσω μέρος των τελικών τεμαχίων. Έτσι δεν χρειάζονται ένθετα σπειρώματος, γεγονός που μειώνει το κόστος κατασκευής και συμβάλλει στην καλή σχέση τιμής-απόδοσης των λαβών.

Με εξωτερική διάμετρο 30 mm, ο σωλήνας λαβής εφαρμόζει άνετα στο χέρι του χρήστη. Τα στοιχεία συγκράτησης διατίθενται στάνταρ με απόσταση κέντρου έως 1000 mm. Εκτός από τις στάνταρ διαστάσεις, διατίθεται επίσης οποιοδήποτε μεμονωμένο μήκος και εξασφαλίζεται φέρουσα ικανότητα τουλάχιστον 1000 N.

Περισσότερα νέα

Η ασφάλεια συναντά τον σχεδιασμό
Έτσι ώστε μόνο αυτό που πρέπει να είναι μέσα να είναι μέσα
Οδηγείτε μεγάλα βάρη εύκολα και με ασφάλεια
Βασικά στοιχεία και ιδέες σε μορφή #kippresso